Onsdagstema - Et studie i Barbera

7. november 2018, 17:00

 

Vores onsdagstema d. 7. nov. bliver et studie i Barbera - fra Montforte, Agliano Terme og Serralunga - fra producenterne Barberis, Trinchero og Cappellano - fra 2015, 2012 og 2011.

Wine facts: Barberis bruger gamle Barriques (225 l.) og 8-10 dages maceration, Trinchero og Cappellano bruger store gamle fade af slavonsk eg (5.000 l.), og ca. 30 dages maceration. Alle tre vine er spontangæret, ufiltreret og med lav sulfit.

Osvaldo Barberis - Barbera d’Alba (Montforte) - Cesca 2015 (85,-/gl.)
Ezio Trinchero - Barbera d’Asti (Agliano Terme) - Terra del Noce 2012 (90,-/gl.)
Augusto Cappellano - Barbera d’Alba (Serralunga) - Gabutti 2011 (115,-/gl.)

160,-/pr. smagesæt

Vel mødt!