Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter lavet på kvalitetskød og sæsonens grøntsager. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker. I øjeblikket leveres de varme retter og enkelte kolde anretninger af den italienske restaurant og bar Mastro.

Se vores menukort her.