Kære med-Terroirist.

I dette nyhedsbrev har vi følgende vinøse nyheder til dig: 

  • Haridimos Hatzidakis - in memoriam
  • I Fabbri - Chianti dinner på Mosto
  • Stefan Jensen WJ på Omar
  • VinterJazz 2018

God læsning!

Haridimos Hatzidakis - in memoriam

Kretensiske Haridimos Hatzidakis formåede som ingen anden at kreere virkelig terroir-drevne naturvine på de lokale druer Assyrtiko, Aidani og Mavrotragano fra gamle vinmarker på vulkanøen Santorini med en uendelig udsigt til middelhavets blå hav. Desværre gik Haridimos bort alt for tidligt i sommer og efterlader sig et stort hul på den græske naturvinsscene.

Torsdag d. 18. januar 18:30 vil vi sammen med Maria W. B. Tsalapatis fra vinimportfirmaet, Oinofilia, hædre Haridimos og hans vine ved at åbne fire sjældne magnumflasker fra hans vingård og servere dem i smagesæt.

Maria W. B. Tsalapatis, der har importeret vinene siden 2014, er aftenens WJ, og vil udover vinene, serverer historier og anekdoter om pioneren Haridimos Hatzikdakis, hans filsofi og naturlige tilgang til vinfremstillingen - fra sine møder med ham og vingården i udkanten af Pyrgos.

Som altid til vores WJ-arrangementer dropper man bare forbi, og erhverver sig det/de smagesæt man ønsker. Bordbestilling er en god idé. Læs mere om arrangementet her

I Fabbri - Chianti dinner på Mosto

Den italienske restaurant Mosto i Pilestræde får besøg af Susanna Grassi d. 23. januar til en aften, hvor hendes tre Chianti Classico’er sættes sammen med en særlig menu skabt til lejligheden.

Mosto ejes i øvrigt af Eataly, der forhandler flere af vores vine i kælderen under Illum.
Læs mere om arrangementet her, hvor du ligeledes kan klikke dig videre til billetter til arrangementet.

Stefan Jensen WJ på Omar

Hvem er Omar? I dette tilfælde er der tale om restauranten Omar i Refsnæsgade på Nørrebro, hvor Wascator tidligere havde til huse.
D. 24. januar er over-Terroirst Stefan Jensen WJ med et line up bestående af et udvalg af vores østeuropæiske vine. Bl.a. fra Ungarn, Tjekkiet, Bulgarien og Serbien.
Du dropper bare forbi, ligesom du plejer på Terroiristen, og bestiller det du kunne tænke dig, Stefan tegner & fortæller, og Omar-holdet står klar med god mad og en herlig stemning.

Læs mere her!

VinterJazz 2018 

 

Igen i år deltager vi i den nationale jazzfestival, VinterJazz. Og som tidligere (og som en generel præmis grundet vores størrelse), har vi booket nogle små grupper, en duo og tre trioer.
De tre trioer har hver en leder, der bor i lokalområdet og som bevæger sig i vores/deres kvarter. De har hver samlet sig et hold, som de gerne vil fortælle deres egen historie med. De tre ledere er Andreas Fryland, Tobias Wiklund og Terroiristens egen Terkel Nørgaard. Sidstnævnte har fået den svenske klaverlegende, Lars Jansson, til byen for at spille tre koncerter, hvor vi er så heldige at lægge hus til den ene. 99 Blows & TENOE står bag duoen, der, som noget nyt på Terroiristen, vil vende vinyl i jazzens og improvisationens tegn.

Vores program ser således ud - klik på hvert navn for at læse mere.
Lørdag d. 3. Februar kl. 15:00 - Terkel Nørgaard Trio feat. Lars Jansson (obs - få billetter!) 

Torsdag d. 8. Februar kl. 20:00 - 99 Blows & TENOE (gratis)

Torsdag d. 15. Februar kl. 20:00 - Tobias Wiklund Trio (gratis)

Torsdag d. 22. Februar kl. 20:00 - Andreas Fryland Trio (gratis)

Vel mødt!

Med venlig hilsen
Terroiristen

Terroiristen  •  Jægersborggade 52  •  Kbh.N.  •  Tlf.: 36906040  •  info@terroiristen.dk