Kære med-Terroirist.

I denne specielle og usædvanlige tid kræves der særlige handlinger, og selvom beslutningen ikke var let, var den nødvendig: Terroiristen Vinbar lukkede vi ned i søndags for at passe på jer og på os, og den forbliver lukket frem til onsdag d. 1. april i overensstemmelse med de i går af myndighederne fremsatte forbud mod at holde spisesteder og lignende åbne til og med 30/3.

Til gengæld er vi gået all in på at få gang i vores butik med åbent seks dage om ugen (pt. kun med én kunde i butikken ad gangen). Vi har åbent på følgende tidspunkter:

Man - tors 12-18

Fre 12-19

Lør 11-17

Vores webshop er ligeledes kommet i luften, hvor mere eller mindre hele vores sortiment er at finde. Der er både gode tilbud, der er mulighed for at få sendt vinene ud i hele landet med Postnord til standard fragtrater, og så længe baren er lukket, leverer vi også til døren efter aftale frem til d. 29. marts i København og Frederiksbergs Kommune, hvortil fragten koster 45,- ved køb af under 6 flasker, mens den ved 6 flasker eller derover er gratis. 

Find dine favoritvine i webshoppen her!

Vi må som langt de fleste af vores andre gode kollegaer også sande, at støtte i form af køb af gavekort til brug i butikken eller på et senere tidspunkt i baren er med til at give os styrke til at komme igennem den næste tid. Derfor kan du nemt og bekvemt købe et gavekort til brug hos os ved at trykke på linket herunder.

GAVEKORT!

Vi vil, som den sidste og meget vigtige del af dette nyhedsbrev, takke alle jer, der allerede har været forbi vores nyindrettede butik mandag og tirsdag, og støttet os ved at købe nogle gode flasker med hjem. Det varmer utroligt meget, og det giver os troen på, at vi kan komme godt igennem også de økonomiske konsekvenser af corona-krisen.Pas godt på jer selv og hinanden til vi ses i butikken og i den forhåbentlig snart genåbnede vinbar!

Stefan & Terkel.

Med venlig hilsen
Terroiristen

Terroiristen  •  Jægersborggade 52  •  Kbh.N.  •  Tlf.: 36906040  •  info@terroiristen.dk