Kære med-Terroirist.

 

I denne uges nyhedsbrev kan du læse om:

Nedlukning v. 2.0

Julevin, julegaver, gavekort og meget mere

Husk at nyhedsbrevet nydes bedst i selskab med et stort, godt glas vin.

Skål & god fornøjelse!

 

Nedlukning v. 2.0

Fra onsdag d. 9. december t.o.m. onsdag d. 6. januar 2021 kl. 17:00 holder vores bar atter lukket, og det er mildest talt surt. Men som de evige optimister vi er, fokuserer vi på det gode:

For det første holder vores butik naturligvis åbent, nu med en ekstra dag frem til jul. Der er gearet godt op til årets største højtid, samt nytår med store røde vine, elegante hvide, masser af bobler, orange vine og lidt sødt til ris á la mande, konfekten og chokoladen.
For det andet får vi vine hjem fra fire huse, hvor tre af dem er gamle kendinge (Reka.Koncz, Kiralyudvar og Melecsky), samt et helt nyt, som du kan læse mere om i næste nyhedsbrev.

Så, kære med-Terroirister, vi glæder os til at se jer i butikken & baren (i det nye år), og håber I alle kommer godt og sikkert igennem december måned og godt ind i det nye år.

Butikken har åbent flg. dage:

Tirsdag 15. dec. 12-18
Onsdag 16. dec. 12-18
Torsdag 17. dec. 12-18
Fredag 18. dec. 12-19
Lørdag 19.dec. 11-18
Søndag 20. dec. 12-16
Tirsdag 22. dec. 12-18
Onsdag 23. dec. 12-20

Tirsdag 29. dec. 12-18
Onsdag 30. dec. 12-20
Torsdag 31. dec. 11-14

 

Julevin

(Klik på billedet for at gå til webshop)

I år er der ikke megen trængsel, men i vores del af landet, alarm. Så denne jul skal skylles ned med noget god vin. Helst noget der passer til julens fede spiser som and, gris, gås, rødkål, sauce på det ene eller andet dyr, diverse kartofler, risalamande og konfekt, og helst i rigelige mængder.

Vi har samlet 13 vine (12 røde og 1 sød samt et par ekstra portvine fra Dow’s), der repræsenterer julemåltidets mange facetter, smage, nuancer, syre og sødme, og alskens krydderier. Og nårh ja, så udvisker de også de mørke tanker om covid-19.

Blandt de udvalgte vine finder du vine med stor kompleksitet, frugt både af den friske og tørrede slags, krydderier, stor dybde, lang eftersmag, garvesyre, saftighed og frugtsyre. Alt sammen i forskellige varianter, sammensætninger og styrker - og i forskellige prislejer. Og vores vinkyndige personale skal nok hjælpe dig med at finde frem til netop den eller de vine, du gerne vil drikke i juledagene.

Vil du helst blive hjemme og undgå julemylderet (og smitterisikoen), så sender vi meget gerne dine vine direkte til døren ved bestilling i webshoppen. 

Hele sortimentet af julevine finder du i vores webshop og i vores fysiske butik. Klik på det store billede herover for at se nærmere. 

Julegaver

Har du brug for en julegave eller værtsgave til svigermor, ditto -far, din onkel, tante m.fl., så tilbyder vi gaveæsker, som sammensættes helt efter din smag, ønske og pengepung.

Vil du hellere give et gavekort, så den heldige modtager selv kan vælge sine egne vine, så kan de købes direkte via vores hjemmeside:

Tryk her!

 

Med ønsket om at I alle får en dejlig, fredelig og glædelig jul. 

Med venlig hilsen
Terroiristen

Terroiristen  •  Jægersborggade 52  •  Kbh.N.  •  Tlf.: 36906040  •  info@terroiristen.dk