Kære med-Terroirist. Så er vi her igen med gode nyheder om vin fra Piemonte og pæne ord fra Berlingske, og som i sidste uge gøres det kort og præcist.
Siden sidst er der sket to opløftende ting: vi har fået stablet endnu et winemakers dinner-arrangement på benene med Claudio Fenocchio i forbindelse med hans besøg i Danmark. Så til alle jer, der ikke fik billetter til Uformel, er der nu mulighed for at drikke Claudios vine og besøge den nye restaurant Bobo Food Studio, der ligger i forbindelse med Hotel The Socialist, Bremerholm 6.
Her vil Claudio præsenterer en stribe af hans vine med hovedfokus på druesorterne Arneis i hvid og orange version, samt Nebbiolo i form af hans tre baroloer Castellero, Villero og Bussia fra den nyest frigivne årgang 2018. Ydermere vil der også være en overraskelse fra Claudios egen kælder. Bobo Food Studio har ligeledes skabt en helt særlig menu til aftenen, som medspiller og ledsager til Claudios vine.
Datoen er 1. marts kl. 18:00 og billetter samt yderligere information kan købes/findes her!
Gode nyhed nr. 2 er, at vi minsandten blev anmeldt af Søren Frank i Berlingske i fredags. Vi er vant til hans anmeldelser af vores vine fra butikken, men her var der tale om et reelt besøg i baren med mad og rigelig vin. Vi modtog 4/6 stjerner med overskriften “Store vinoplevelser i vente i den gamle pusherkælder”. Vi takker og bukker!
Artiklen er nu online og kan læses sin helhed her.
Med venlig hilsen
Terroiristen
|