Kære med-Terroirist.

I dette ganske korte nyhedsbrev kan du læse om og se en masse dejlige billeder fra vores våde og veloverståede 14 års fødselsdag i tirsdags, og skulle du have overset vores nyhedsbrev fra sidste uge med med-import tilbud på Cascina Cappellano di Luigi e Massimo Veglio, så får du her en ekstra mulighed for købe ind til kælderen af enkeltmarks-barolo m.v. af høj kvalitet til meget attraktive priser. 

 

Med-import tilbud på Cascina Cappellano di Luigi e Massimo Veglio

Efter at have importeret Fenocchios fremragende baroloer i mere end 25 år følte vi, at tiden var inde til at supplere med endnu et barolo-hus. Mest af alt fordi Fenocchio med sine marker i Monforte, Barolo og Castiglione Falletto manglede en mark i den sidste af de vigtigste kommuner i distriktet: La Morra. La Morra er kendt for sine elegante, feminine baroloer – men er også samtidig centrum for en mere moderne tilgang til vinifikationen end traditionalister som Fenocchio og vi bekender os til.

 

Jagten på en traditionel producent i La Morra har derfor været lang. Men endelig i November 2021 lykkedes det at lokalisere Cascina Cappellano di Luigi e Massimo Veglio, som levede op til kravene: Ingen sprøjtning med pesticider og herbicider, ingen kunstgødning, lange macerationer, lagring på store, gamle fade, spontangæring, moderat til lav svovlning osv. Det er derfor en fornøjelse at introducere dette hus’ fremragende, rene, terroirdrevne vine side om side med Fenocchios ditto. Læs mere om Cascina Cappellano di Luigi e Massimo Veglio her. 

Lige nu kan du spare op til 25% på en række forskellige tilbud på deres vine i butikken og webshoppen. Find tilbuddene herunder samt flere i vores webshop

Lille sæt

Tilbud: 1.035

Normalt: 1.385,-

Spar: 350,- / 25%

 Store sæt

Tilbud: 2.075,-

Normalt: 2.770.

Spar: 695,- / 25%

En af hver 

Tilbud: 1.285,-

Normalt: 1.713,-

Spar: 428,- / 25%

Drik nu

Tilbud: 735,-

Normalt: 984,-

Spar: 249,- / 25%

Tilbuddene gælder t.o.m. d. 9. oktober eller så længe lager haves. 

 

14 år

Tirsdag fejrede vi, sammen med en masse glade og ikke særligt ædruelige mennesker, barens 14 års fødselsdag med et afsindigt stort magnum lineup. Hele 21 stks og 1 dobbelt magnummer blev konsumeret, læg dertil en god slat "små" flasker (75 cl). Det var så sandelig festligt, vores magnumlager blev nærmest tømt, og der arbejdes i skrivende stund allerede på næste års fødselsdagsmagnum lineup. 

Tak til alle jer, der lagde vejen forbi, det betyder utrolig meget for os. 

 

 

 

(Foto: Kim Jæger & Terkel Nørgaard)

 

 

Med venlig hilsen
Terroiristen

Terroiristen  •  Jægersborggade 52  •  Kbh.N.  •  Tlf.: 36906040  •  info@terroiristen.dk