Kære med-Terroirist. 

 

Et kort lille skriv fra os med nyheden om tre kommende arrangementer i Jægersborggade 52 i forbindelse med, at vi i løbet af de næste par uger får besøg af flere producenter. Vi har naturligvis i den anledning arrangeret, at de lægger vejen forbi, så du kan møde dem i vante rammer. 

Mandag d. 12. juni kl. 19:30 - Cornelissensmagning 

I forbindelse med den internationale vinfestival RAW WINE, der i år finder vej til København for første gang, får vi besøg af Frank Cornelissen og derfor har vi sammen med Cornelissens udsendte, Giacomo Bardazzi, lavet et lineup til en helt enestående smagning, der næsten udelukkende består af magnummer fra en bred vifte af deres enkeltmarker. Flere af dem tilbage fra 2016. Med andre ord, en smagning du bare ikke gå glip af!

På aftenen skal vi sammen med Giacomo smage os igennem følgende vine:

Munjebel Bianco 2020, Munjebel Bianco VA 2019 MGN (én af bare 18 flasker, vi fik til Danmark), Susucaru Rossato 2021 MGN, Munjebel Rosso 2021 MGN, Munjebel Rosso MC 2016 MGN, Munjebel Rosso CS 2016 MGN, Munjebel Rosso CR 2016 MGN & Magma 2019 MGN.

625,-/pr. person

Ønsker du at få stillet sulten før smagningen kan du tilkøbe en madbillet, hvor du både får en god ret mad og et godt glas vin, der passer til. Husk at vi serverer maden mellem kl. 18:30-19:00.

250,-/pr. person

KØB BILLET HER!

 

Tirsdag 30. maj fra kl. 17:00 - WJ Jonas Seckinger 

For første gang i Danmark!

Tirsdag d. 30. maj kan du møde Jonas Seckinger, der sammen med sine to brødre Lukas og Philipp står bag Weingut Seckinger beliggende i Pfalz, Tyskland, hvor de trods deres unge alder (slutningen af 20'erne) har lavet vin siden 2012.

På aftenen laver vi en særskilt vinmenu udelukkende med Seckingers vine, så du kan prøve nogle af deres forskellige vine fra både deres entry level-serie og deres absolutte top enkeltmarks Rieslinger. Sidstnævnte er i øvrigt netop hjemkommet i årgang 2021.

Som altid dukker man bare op til vores WJ-arrangementer, når det passer én for dernæst at kaste sig over aftenens udvalgte vinmenuer og diverse vine på glas. Bordbestilling er en god idé. 

 

Onsdag d. 31. maj fra kl. 17:00 - WJ Claudio Fenocchio

Vi er stolte af at have arbejdet med Claudio Fenocchio, ejer og vinmager af/hos Giacomo Fenocchio i Monforte d’Alba, Barolo, i 25 år, hvor vi gennem vores import Winewise, har hentet hans vine hjem til restauranter såvel som private barolonydere. Vi er derfor henrykte over, at han i forbindelse med sit kommende besøg i København også har tid til at være WJ på Terroiristen for en aften.

Oplev Claudio Fenocchio onsdag d. 31. maj fra kl. 17:00 servere en stribe af sine forskellige vine, hvor bl.a. baroloer fra den netop frigivne og meget anmelderroste årgang 2019 også vil være på menuen. Derudover har vi også fundet lidt ekstra godt fra kælderens gemmer, som vi også skænker på glas i løbet af aftenen. 

Som altid dukker du bare op til vores WJ-arrangementer når det passer dig for dernæst at kaste dig over aftenens udvalgte vinmenuer og diverse vine på glas.

Med venlig hilsen
Terroiristen

Terroiristen  •  Jægersborggade 52  •  Kbh.N.  •  Tlf.: 36906040  •  info@terroiristen.dk