Kære med-Terroirist. 

 

Velkommen til endnu et nyhedsbrev fra Terroiristen, der som altid nydes bedst i selskab med et godt glas vin.  I dette skriv kan du læse om flere af vores vine, der for ganske nylig er blevet anmeldt, om vores kommende smagning og vores nye kasse, Terroirist-Kassen.

Skål og god fornøjelse!

 

Anmeldelser

Vores vine er blevet anmeldt! Dog ikke til Politiet men af hele tre forskellige anmeldere fra Berlingske, Gastro og Børsen. I det følgende kan du læse deres dom og få nogle rigtig gode tilbud på vinene. 

 

ARPEPE

Både Søren Frank (SF) fra Berlingske og René Langdahl Jørgensen (RLJ) fra Gastro er faldet pladask for ARPEPEs nebbiolo vine fra Valtellina-dalen i Lombardiet. 

ARPEPE, som de blot skrives nu er en af de, ja, hvis ikke DEN dygtigste klippeklatrervinmager i Valtellina” skriver René Langdahl Jørgensen i det nyeste nummer af Gastro, og i afsnittet “Femi-baroloen fra Lombardiet” i podcasten Søren Franks Vinkælder er Søren Frank helt enig “ARPEPE … det er dem der er det store navn”.

Begge har smagt Grumello Rocca di Piro 2017, om hvilken SF udbryder “lidt tungere noter, lidt mere tørret frugt. Fantastisk til mad” og drømmer om god pasta med salsiccia sauce til. For RLJ falder denne samt Rosso di Valtellina 2020 utrolig godt i hans smag. Om Grumello'en : "mere medicinsk og mere i retning af senga sengana jordbær, en stil, der burde ramme tidens tone. Den rammer i hvert fald min tone.” “Fremragende tørstslukkerudgave af nebbiolo, betydeligt slankere end udgaverne nede fra Langhe”.

Du kan lige nu spare 195,- ved køb af 6 flasker Grumello Rocca di Piro 2017 og 156,- ved køb af 6 flasker Rosso di Valtellina 2020.

Find vinene her og læs mere om ARPEPE og deres historie her.

Bott Frigyes Pinot Noir 2021

Elegant og frisk næse med hindbær og stald. Levende sødmefuld smag af skovbær
Sådan skriver Ole Troelsø fra Børsen om Bott Frigyes’ Pinot Noir 2021 og tilføjer:
"... det var en glædelig overraskelse, at den slovenske (red: slovakiske) 2021 Bott Frigyes var så god. For med de prisstigninger der i årenes løb har indfundet sig i Bourgogne, har vi mere end nogensinde brug for nye spillere på banen, så man kan slukke sin pinot-tørst uden alt for udtalte lommesmerter. Nævnte vin koster 199 kr., og det er virkelig en fordelagtig pris for denne vin, som er lavet på økologisk dyrkede druer".

Lige nu kan du spare 29,-/fl. ved køb af 12 flasker og 15,-/fl. ved køb af 6 flasker.
Find dem i vores webshop.


Nebbiolo smagning / Nebbiolo Extravaganza

Mandag d. 14. november holder vi vores næste smagning, denne gang med 9 nebbiolovine på programmet, der hovedsagligt kommer fra Piemonte med en lille afstikker til Lombardiet. Der er ganske få billetter tilbage, så du kan stadig nå at komme med. Hele herligheden koster 395,- pr. snude og du kan købe din billet her.

Skal du foruden tørsten, også have stillet sulten inden smagningen, serverer vi en solid gryderet med oksebov, linser, urter og bønner. Alt hvad du skal gøre er at tilkøbe billetten “mad” til 150,- og dukke op mellem 18:30-19:00. Du køber din mad-billet her.

Terroirist-Kassen nr. 2

Har du prøvet vores nye “Terroirist-Kassen”?
Den indeholder altid 3 gode vine i forskellige farver fra forskellige lande, kommer hver anden uge og koster altid 450,-

I denne uge består den af: Baldovar 923’s Canada Paris 2018 fra Valencias bjerge, lavet på den lokale og sjældne druesort, Merseguera. Milan Nestarec’ Nach 2021 fra Tjekkiet på et mix af Blaufränkisch, Pinot Noir og Blauer Portugieser, og slutteligt Giuseppe Nadas Barbera d’Alba Superiore 2018Du sparer 60,-

Køb din Terroirist-Kassen nr. 2 her!

Med venlig hilsen
Terroiristen

Terroiristen  •  Jægersborggade 52  •  Kbh.N.  •  Tlf.: 36906040  •  info@terroiristen.dk