Snacks

Oliven 35,-
Saltede mandler 40,-
Grissini med tapenade 35,-
Saucissons 35,-
Spanske kartoffelchips 35,-
Brød med olivenolie 40,-
Blandede snacks 135,-
(2 slags saucissons, mandler, oliven & grissini med tapenade)


Små retter & store retter



Tun med timian eller chili* 69,-
Brislinger med allehånde og nelliker* 69,-
Terrine m. surt og grov sennep* 79,-
Burrata m. ansjoser og citron* 85,-
Grillede grøntsager m. rucola & tapenade* 119,-
Charcuteri - fire slags med tilbehør* 135,-
Oste - fire slags med tilbehør* 135,-
Parmaskinke med bøffelmozzarella, mandler & olivenolie* 145,-


*serveres med surdejsbrød
Spørg vores personale om allergener
Køkkenet er åbent til en time før baren lukker, snacks serveres dog indtil luk.

-------------

Snacks

Olives 35,-
Salted almonds 40,-
Grissini with tapenade 35,-
Saucissons 35,-
Spanish potato chips 35,-
Bread with olive oil 40,-
Mixed snacks 135,-
(2 kinds of Saucissons, almonds, olives & grissini with tapenade)


Small & bigger dishes


Tuna with thyme or chili* 69,-
Sprats with allspice and cloves* 69,-
Terrine w. gherkins and coarse mustard * 79,-
Burrata w. anchovies & lemon* 85,-
Grilled vegetables w. rocket & tapenade* 119,-
Charcuteri* - four types* 135,-
Cheeses* - four types* 135,-
Parma Ham with buffalo mozzarella, marcona almonds & olive oil* 145,-

 

*comes with sourdough bread
Ask our staff about allergens
The kitchen is open until an hour before closing, snacks are however served until the bar closes

 

-------------

 

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker.