Hvem er Terroiristen? 

Terroirist -en, -er (afl. af fransk terroir: jord, jordsmon) en vinmager, som dyrker sine vinstokke og vinificerer sine vine på en måde, som tillader den færdige vin at afspejle de påvirkninger, som vinstokke og druer har fået under deres opvækst: Solskinstimer, markens hældning og dermed eksponering for solen, temperatur, nedbør, dræningsforhold, vindforhold, jordbundens sammensætning, herunder indhold af mineraler og mikroorganismer, samt det øverste jordlags beskaffenhed. 

Terroiristen i Jægersborggade

er et sted hvor terroirtro vine fra Italien, Slovenien, Ungarn, Serbien, Tjekkiet, Bulgarien, Georgien og Chile kan købes og drikkes på stedet på glas og flaske. Dagligt har vi 10 - 20 forskellige flasker åbne, som bliver udvalgt blandt de knap 200 vine, der til enhver tid findes på hylderne i baren - altid efter vores gæsters ønske - og kan købes på glas. Vi har ikke et fast men et dynamisk vinkort: ingen af dagene er ens. Du kan læse mere om vores vine her.

Mad og vin er uløseligt forbundet, hvorfor vi også tilbyder et udvalg af kolde og rustikke varme retter, tapas m.v. Læs mere om vores madfilosofi og den aktuelle menu her.

Vi fungerer også som en vinbutik, hvor vinene kan købes med hjem til almindelige detailpriser. 

Terroiristen er på god fod med fødevaremyndighederne - tjek selv de seneste kontrolrapporter her:

Se kontrolrapporter på fødevarestyrelsens hjemmeside