Podere Le Boncie 

Giovanna Morganti er uddannet ønolog og fungerer som konsulent for en række Chianti-producenter. Le Boncie er hendes egen gård på blot 3,8 hektar. Her laver hun vinen i sin fars ånd (tidligere vinmager på San Felice-gården).

 Vindyrkningspraksis og kælderarbejde

Giovanna arbejder med lavt udbytte (under 25 hl/hektar), lang maceration på åbne fade, lagring på gamle, store fade, fokus på intensitet og elegance frem for rå kraft, ingen filtrering. Giovanna anvender traditionalistiske og biodynamiske principper i sin søgen efter at skabe naturlige, rene og længelevende vine, som er det ultimative udtryk for naturens vilkår for vindyrkning på dette sted, i denne årgang, med disse druesorter. Hun er medlem af Vini Veri-gruppen og arbejder efter gruppens strikse regelsæt for naturlig vinfremstilling, herunder anvendelse af naturgæring, undladelse af temperaturkontrol og filtrering. Der fremstilles én topvin (Le Trame) og en andenvin ("5"). Topvinen regnes blandt kendere for en reference blandt traditionelle Chianti-vine i dag.