Sangiovese-smagning

25. april 2022, 19:30

Mandag d. 25. april kl. 19:30 dykker vi, i selskab med vores italienske sommelier, Jacopo Tani, ned i hans (og vores) store passion, druesorten Sangiovese. Enten hvor den spiller første violin eller er i selskab med både en anden violin, bratsch og/eller cello. Med andre ord, Sangiovese blandet med fx. Montepulciano, Ciliegiolo og Sagrantino. Flere af vinene (og Jacopo) kommer fra Toscana, som fx klassikerne Brunello, Chianti Classico og Vino Nobile di Montepulciano, men smagningen byder også på vine fra regionerne Emilia-Romagna, Umbrien, Lazio og Marche. Smagningen vil demonstrere Sangioveses evne til at afspejle vidt forskellige terroirer - en evne den deler med nogle af de mest betydningsfulde druesorter, som fx Nebbiolo og Pinot Noir.

Smagningen koster 299,- pr. snude og billetter købes her!

Bemærk at smagningen vil foregå på engelsk.