Aktiviteter

Vores hovedformål på Terroiristen er at dele vores viden, kærlighed og lidenskab for vin med andre. Det gør vi, udover i form af de almindelige, daglige bar-aktiviteter, blandt andet ved:

- Producentbesøg, se et eksempel

- Winemakers Dinner på vinbaren eller i samarbejde med forskellige restauranter, se et eksempel

- Hver anden måneden, oftest om torsdagen, overlader vi baren til en gæste-WJ (Wine Jockey), som medbringer vine som normalt ikke findes i vores sortiment. Vi har gennem tiden smagt vine ved disse lejligheder fra for eksempel Frankrig, Grækenland, Tyskland, Georgien, Italien og Kroatien. Mulighederne er ubegrænsede! WJ aftenerne handler om at smage noget interessant inden for et tema i stilen vi holder af, præsenteret af en ekspert på området. Vinene præsenteres typisk i 3-4 smagesæt inden for under-temaer til hovedtemaet. Smagningerne er uformelle, således at alle kan være med på det niveau, man ønsker og kan smage det antal vine, man ønsker. Der er ikke fast start tidspunkt men man kan falde ind og smage vine, når man vil i løbet af aftenen, da vinene præsenteres løbende, ved bordene af WJ'en.

- Vinkurser på Terroiristen: se hvad Terroiristens "Vinkursus for begyndere" byder på. Disse kurser afholdes løbende.

- Mandagssmagninger ca. hver anden måned: vertikalsmagninger, årgangssmagninger eller fokus på bestemte druesorter? Man ved aldrig hvad vi finder på, men det kan siges generelt, at det aldrig er kedeligt! Eksempel her

Alle arrangementer bliver slået op på vores Facebook side og her på hjemmesiden under Arrangementer

Læs mere om mulighederne for at afholde en privat smagning eller firmasmagning hos os her