Vinbar 

Dynamisk vinkort

Det er Terroiristens mål at være et uformelt og hyggeligt mødested for alle, såvel vininteresserede som dem, der blot ønsker at drikke et par glas god vin i godt selskab uden at besidde dybere vinviden.

Vi ønsker at skabe et sted, hvor vinkortet er dynamisk og lader derfor kunderne være med til at vælge de vine, der åbnes hver dag. Derfor er der ikke noget skrevet glaskort på Terroiristen. Til gengæld kan man få anbefalinger af vores kyndige tjenere og smage de åbne vine, se og røre flaskerne inden man beslutter sig. Der vil oftest være mellem 10 og 20 åbne vine, men der vil sikkert være forskel på hvilke, det drejer sig om kl. 19 og kl. 22.30 den samme aften. Nogle gange udvikler der sig små temaer blandt de åbne vine alt afhængigt af gæsternes ønsker. Det kunne fx være centreret omkring forskellige sorter (måske nebbiolo fra forskellige områder) eller stilarter (måske orange vine eller friske, kølige rødvine) - alt efter gæsternes ønsker den på gældende aften. Du skal således ikke bliver overrasket, hvis vi opfordrer dig til at prøve en anden vin frem for endnu et glas af den, du netop har nydt.

Stor set alle vores vine kan sælges på glas, dog vil vinene tilhørende de dyreste kategorier først blive åbnet ved salg af minimum to glas, mens enkelte særlige vine kun sælges på flaske.

Se listen og læs mere om vores producenter her!

 

Kan man servere stor vin på glas til priser, hvor alle kan være med? Terroiristen kan, vil og gør det!

Terroiristen insisterer på, at man skal kunne drikke fantastisk vin på glas, til priser som kan betales. Det betyder, at vores vinkort åbner mulighed for at servere store vine på glas til priser baseret på en dalende avanceprocent i takt med stigende indkøbspris. Man kunne også sige, at vi i stedet for at gange med en fast faktor lægger et nogenlunde fast beløb oveni indkøbsprisen. I praksis betyder det, at man får forholdsmæssigt mere for sine penge, jo dyrere vinen er!

Det tillader os fx at servere barolo, brunello, bourgogne m.m.fl. på glas til priser, hvor alle kan være med.

Vinbutik

På Terroiristen kan alle vores vine købes med hjem til almindelige detailpriser i hele åbningstiden. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde vin til både hverdag og særlige lejligheder. Vores sortiment er under stadig udvikling og består pt. af knap 200 vine fra flere end 30 producenter, som vi kender personligt og jævnligt besøger på deres vingårde for at følge arbejdet i mark og kælder, smage på fadprøver m.v. Vi har samlet det bedste fra Italien, Slovenien, Ungarn, Serbien, Tjekkiet, Bulgarien, Østrig, Tyskland, Frankrig, Slovakiet og Chile.

Se vores detailprisliste her.

Der gælder samme åbningstider i butikken som i vinbaren, se her.