Snacks

Oliven 30,-
Marconamandler 39,-
Grissini med tapenade 30,-
Saucissons 29,-
Blandede snacks 119,- (2 slags saucissons, mandler, oliven & grissini med tapenade)

Små & store retter

(fra 16:00, lørdag fra 14:00)

Brød med olivenolie 40,-

Sardiner i olivenolie / tun med fennikelfrø* 65,-
Knivmuslinger med olivenolie & citron* 119,-
Saltet laks & syltet selleri 115,-
Krabbe i blomkålssuppe med græskarkerner* 115,-

Vitello Tonnato (Kalvekød med tunsauce og friterede kapers) 115,-
Andeterrine* 75,-
Charcuteri, fire slags med tilbehør* 119,-
Parmaskinke med bøffelmozzarella, marconamandler
& olivenolie* 145,-

Svampetoast med syltede bøgehatte og rødløg 70,-
Lammebov med limabønner, palmekål og bagt selleri 160,-
Braiserede svinekæber, kartoffelmos & knas 170,-

Oste, fire slags med tilbehør* 119,-
Bagt æble, æblepuré & panna cotta 75,-

*serveres med surdejsbrød
Spørg vores personale om allergener
Køkkenet er åbent til en time før baren lukker

-------------

Snacks

Olives 30,-
Marcona almonds 39,-
Grissini with tapenade 30,-
Saucissons 29,-
Mixed snacks 119,-
(2 kinds of Saucissons, almonds, olives & grissini with tapenade)

Small & bigger dishes

(from 16:00, Saturday from 14:00)

Bread with olivenolie 40,-

Sardines in olive oil / Tuna with fennel seeds & olive oil* 65,-
Razor Clams with olive oil and lemon* 119,-
Saltet salmon & pickled celery* 115,-
Crab, cauliflower soup & pumpkin seeds* 115,-

Vitello Tonnato* 115,-
Duck terrine* 75,-
Charcuteri*, four types 119,-
Parma Ham with buffalo mozzarella, marcona almonds & olive oil* 145,-

Creamy mushroom toast & pickled beech mushrooms 70,-
Braised pork cheeks, potato mash & crunch* 170,-
Braised lamb, lima beans & cabbage 160,-
Cheeses* 119,-
Baked apple, apple puree & panna cotta 75,-


*comes with sourdough bread
Ask our staff about allergens
The kitchen is open until an hour before closing, snacks are however served until the bar closes

 

-------------

 

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter lavet på kvalitetskød og sæsonens grøntsager. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker. I øjeblikket leveres de varme retter og enkelte kolde anretninger af den italienske restaurant og bar Mastro.