Snacks

Oliven 35,-
Saltede mandler 40,-
Grissini med tapenade 35,-
Saucissons 35,-
Spanske kartoffelchips 35,-
Brød med olivenolie 40,-
Blandede snacks 135,-
(2 slags saucissons, mandler, oliven & grissini med tapenade)

Konserves

Brislinger m. allehånde & nelliker* 89,-
Blåmuslinger m. dild & fenikkel* 99,-
Grillet færøsk laks* 109,-
Hjertemuslinger* 119,-
*al konserves serveres med havtornsmayo, citron & brød

Små & store retter

Paté de Campagne m. surt & grov sennep* 79,-
Burrata m. ansjos og citron 85,-
Grillede grøntsager m. rucola & tapenade* 119,-
Charcuteri - fire slags med tilbehør* 135,-
Oste - fire slags med tilbehør* 135,-
Parmaskinke m. bøffelmozzarella, mandler & olivenolie* 145,-


*serveres med surdejsbrød
Spørg vores personale om allergener
Køkkenet er åbent til en time før baren lukker

-------------

Snacks

Olives 35,-
Salted almonds 40,-
Grissini with tapenade 35,-
Saucissons 35,-
Spanish potato chips 35,-
Bread with olive oil 40,-
Mixed snacks 135,-
(2 kinds of Saucissons, almonds, olives & grissini with tapenade)

Cans

Sprats w. allspice & cloves* 89,-
Blue Mussels w. dill & fennel* 99,-
Grilled Faroese Salmon* 109,-
Cockles* 119,-
*all cans comes with Sea buckthorn mayo, lemon & bread

Small & larger dishes

Paté de Campagne w. gherkins & coarse mustard* 79,-
Burrata w. anchovies & lemon 85,-
Grilled vegetables w. rocket & tapenade* 119,-
Charcuteri* - four types 135,-
Cheeses* - four types 135,-
Parma Ham w. buffalo mozzarella, almonds & olive oil* 145,-

 

*comes with sourdough bread
Ask our staff about allergens
The kitchen is open until an hour before closing, snacks are however served until the bar closes

-------------

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker.