Snacks

Oliven 30,-
Marconamandler 39,-
Grissini med tapenade 30,-
Saucissons 29,-

 

Fisk, charcuteri, ost ...

(fra 17:00 ons-tors/16:00 fre-lør)

Brød med olivenolie 40,-

Sardiner i olivenolie / tun med fennikelfrø*65,-
Knivmuslinger med olivenolie & citron*110,-

Andeterrine* 75,-
Blandede snacks 110,-

(2 slags saucissons, mandler, oliven & grissini med tapenade)

Oste* 119,-
Charcuteri* 119,-
Parmaskinke med bøffelmozzarella, marconamandler
& olivenolie* 139,-

 

*serveres med surdejsbrød
Spørg vores personale om allergener
Køkkenet er åbent til en time før baren lukker

-------------

Snacks

Olives 30,-
Marcona almonds 39,-
Grissini with tapenade 30,-
Saucissons 29,-

 

Fish, charcuteri, cheese ...

(from 17:00 Weds-Thurs./16:00 Fri-Sat)

Bread with olivenolie 40,-

Sardines in olive oil / Tuna with fennel seeds & olive oil* 65,-
Razor Clams with olive oil and lemon* 110,-

Duck terrine* 75,-
Mixed snacks 110,-
(2 kinds of Saucissons, almonds, olives & grissini with tapenade)

Cheeses* 119,-
Charcuteri* 119,-
Parma Ham with buffalo mozzarella, marcona almonds & olive oil* 139,-

 

*comes with sourdough bread
Ask our staff about allergens
The kitchen is open until an hour before closing, snacks are however served until the bar closes

 

-------------

 

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter lavet på kvalitetskød og sæsonens grøntsager. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker. I øjeblikket leveres de varme retter og enkelte kolde anretninger af den italienske restaurant og bar Mastro.