Snacks

Oliven 35,-
Marconamandler 40,-
Grissini med tapenade 30,-
Saucissons 35,-
Blandede snacks 129,-
(2 slags saucissons, mandler, oliven & grissini med tapenade)

 

Små retter & store retter

(fra 16:00, lørdag fra 12:00)

Brød med olivenolie 40,-
Sardiner i olivenolie / tun med fennikelfrø* 69,-
Paté de Campagne* 69,-
Sauteret svampe med fløde og citron* 109,-
Grillede & marinerede løg med knivmuslinger* 109,-
Vitello Tonnato med friteret kapers* 109,-
Charcuteri - fire slags med tilbehør* 125,-
Oste - fire slags med tilbehør* 125,-
Langtidsbraiseret oksebov med linser, persillerod og kål* 135,-
Parmaskinke med bøffelmozzarella, marconamandler & olivenolie* 145,-
Braiseret kalvekæbe med saltbagt rødbede og brombærsauce* 175,-
Financier m. solbærparfait & solbærcoulis 85,-


4 retters menu 375,-
Sauteret svampe med fløde og citron, Grillede & marinerede løg m. knivmuslinger, Langtidsbraiseret oksebov med linser, persillerod og kål & Financier m. solbærparfait & solbærcoulis


*serveres med surdejsbrød
Spørg vores personale om allergener
Køkkenet er åbent til en time før baren lukker, snacks serveres dog indtil luk.

-------------

Snacks

Olives 35,-
Marcona almonds 40,-
Grissini with tapenade 30,-
Saucissons 35,-
Mixed snacks 129,-
(2 kinds of Saucissons, almonds, olives & grissini with tapenade)


Small & bigger dishes

(from 16:00, Saturday from 12:00)

Bread with olive oil 40,-
Sardines in olive oil / Tuna with fennel seeds & olive oil* 69,-
Paté de Campagne* 69,-
Sautéed mushrooms with cream and lemon* 109,-
Grilled and marinated onions w. razor clams* 109,-
Vitello Tonnato with fried capers* 109,-
Charcuteri* - four types* 125,-
Cheeses* - four types* 125,-
Long-braised beef with lentils, parsley root and kale* 135,-
Parma Ham with buffalo mozzarella, marcona almonds & olive oil* 145,-
Braised veal cheek with beet roots and blackberry sauce* 175,-
Financier w. blackcurrant parfait & blackcurrant coulis 85,-


4 course menu 375,-
Sautéed mushrooms with cream and lemon, Grilled and marinated onions w. razor clams,
Long-braised beef with lentils, parsley root and kale &
Financier w. blackcurrant parfait & blackcurrant coulis


*comes with sourdough bread
Ask our staff about allergens
The kitchen is open until an hour before closing, snacks are however served until the bar closes

 

-------------

 

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker.