Snacks

Oliven 35,-
Marconamandler 39,-
Grissini med tapenade 30,-
Saucissons 30,-
Blandede snacks 125,-
(2 slags saucissons, mandler, oliven & grissini med tapenade)

 

Små retter & store retter

(fra 16:00, lørdag fra 12:00)

Brød med olivenolie 40,-

Sardiner i olivenolie / tun med fennikelfrø* 69,-

Andeterrine* 85,-
Charcuteri, fire slags med tilbehør* 119,-
Oste, fire slags med tilbehør* 119,-
Parmaskinke med bøffelmozzarella, marconamandler & olivenolie 145,-

Crostini med oksehaleragout og syltede skalotteløg 95,-
Vitello Tonnato (kalvekød med tunsauce og friterede kapers)* 99,-

Syltede rabarber med vaniljeparfait, mynte og boghvede 95,-
Chokoladefondant med solbærcoulis 75,-


*serveres med surdejsbrød
Spørg vores personale om allergener
Køkkenet er åbent til en time før baren lukker, snacks serveres dog indtil luk.

-------------

Snacks

Olives 35,-
Marcona almonds 39,-
Grissini with tapenade 30,-
Saucissons 30,-
Mixed snacks 125,-
(2 kinds of Saucissons, almonds, olives & grissini with tapenade)


Small & bigger dishes

(from 16:00, Saturday from 12:00)

Bread with olivenolie 40,-

Sardines in olive oil / Tuna with fennel seeds & olive oil* 69,-

Duck terrine* 85,-
Charcuteri*, four types 119,-
Cheeses*, four types 119,-
Parma Ham with buffalo mozzarella, marcona almonds & olive oil* 145,-

Crostini with beef tail ragout & pickled shallots 95,-
Vitello Tonnato* 99,-

Pickled rhubarb with vanilla parfait, mint and buckwheat 95,-
Chocolate fondant with black currant coulis 75,-


*comes with sourdough bread
Ask our staff about allergens
The kitchen is open until an hour before closing, snacks are however served until the bar closes

 

-------------

 

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter lavet på kvalitetskød og sæsonens grøntsager. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker. I øjeblikket leveres de varme retter og enkelte kolde anretninger af Madro i Guldbergsgade.