Vinsmagning for begyndere 25. sept.

25. september 2023, 19:30

Tiden er nu atter inde til at afholde smagninger i baren, og vi kommer til at planlægge flere forskellige henover efteråret. Vi lægger ud med en klassiker – vores vinsmagning for begyndere.
Her kan du lære at få mere ud af din vin, lære at sætte ord på de vine, du drikker, samt udbygge din viden, om hvilke teknikker og terroirforskelle, der bidrager til, at vinen smager som den gør.

Al denne herlige lærdom kan du få mandag d. 25. september 19:30 - 22:00.

Det hele handler kun om en smule smageteknik som alle (!) kan lære. Ved at tale om smagsoplevelser og sætte ord på, hvad vi smager, skærpes sanserne og evnen til at huske og skelne vinene fra hinanden.

Over et par hyggelige timer vil vi smage os igennem otte vine fra forskellige lande, på forskellige druer, fra forskellige slags jordbund, fremstillet på forskellige måder for at illustrere, hvorledes alle disse parametre spiller ind på vinens karakter.
Vi kan ikke love du vil blive vinekspert på dette korte kursus, men vi kan bringe lidt af vinsnobberiet ned på jorden, skille skidt fra kanel, og give dig nogle nemme værktøjer til at få det maksimale ud af dine vine fremover.

Denne unikke oplevelse koster kun 285 kr. og vi vil servere brød og olie til at akkompagnere vinene.

Billetter købes her!