Terkel Nørgaard Trio - "Celebrates Thelonious Monk" / VinterJazz 2017

16. februar 2017, 20:00

Den 10. oktober 2017 ville Thelonious Monk været fyldt 100 år. Og som en af det tyvendeårhundredes største komponister indenfor jazzen skal Monk fejres.
Trommeslager Terkel Nørgaard har til lejligheden samlet en trio, dog uden klaver, men med et stor åbenlys kærlighed til Monk og hans musik, som hylder hans kompotioner udsat for sax, kontrabas og trommer.

Den herboende amerikanske saxofonist Ned Ferm, har et internationalt ry for at beherske et vælg af genre og instrumenter i alskens sammenhænge. Han har spillet/indspillet med bl.a. Yusef Lateef, Jorge Rossy, Ben Street, Tyshawn Sorey, Jakob Bro, Kresten Osgood.
Bassisten Klaus Nørgaard, der bl.a. har spillet med Aaron Parks, Georg Garzon, RJ Miller, Niels Vincentz, Pauseland og Kasper Tranberg, kommer fra Hjarbæk ved Limforden. En af landets fornemmeste bassister, der efter sine soliststudier i Aarhus på Konservatoriet, slog sig ned i København.
Den københavnske trommeslager Terkel Nørgaard huserer bag trommerne, som han også gør i selskab med Reverse, Jørgen Leth, Thomas Agergaard, HVID BY, Bob Rockwell New Trio, Niels Gerhardts Sharp Eleven, Hanne Uldal m. fl. ...

Ned Ferm - Saxofon

Klaus Nørgaard - Bass

Terkel Nørgaard - Trommer

Event / VinterJazz