Vinsmagning for begyndere - udsolgt!

Arrangmentet er udsolgt!
11. september 2017, 19:30

 

Har du altid ønsket at:
- få lidt mere ud af din vin?
- kunne sætte ord på hvad du drikker?
- vide hvorfor den smager som den gør?

Så kom og vær med d. 11. september 19:30 - 22:00 hvor vi afholder “Vinkursus for begyndere”. Mens du smager, vil vi guide dig, så du netop kan få mere ud af din vin fremover.
Det hele handler kun om en smule smageteknik som alle (!) kan lære. Ved at tale om smagsoplevelser og sætte ord på, hvad vi smager, skærpes sanserne og evnen til at huske og skelne vinene fra hinanden.

Over et par hyggelige timer vil vi smage os igennem otte vine fra forskellige lande, på forskellige druer, fra forskellige slags jordbund, fremstillet på forskellige måder for at illustrere, hvorledes alle disse parametre spiller ind på vinens karakter.
Vi kan ikke love du vil blive vinekspert på dette korte kursus, men vi kan bringe lidt af vinsnobberiet ned på jorden, skille skidt fra kanel, og give dig nogle nemme værktøjer til at få det maksimale ud af dine vine fremover.

Terroiristens vineksperter vil dele ud af deres store erfaring og viden undervejs, men deltagerne er i højere grad i centrum. Smagsoplevelser er individuelle – og på kurset deler vi vores subjektive oplevelser af vinene med hinanden; og bliver alle klogere. Men det vigtigste spørgsmål vil altid være: smager det godt, ja eller nej, hvad synes DU?

Denne unikke oplevelse koster 285 kr. og vi vil servere brød og olie til at akkompagnere vinene. Find din billet/-ter her!

Vi glæder os at smage vin med dig.