Frank / Pashkevich Duo

Eftermiddagskoncert med Frank / Pashkevich Duo
4. november 2017, 15:00

 

De to herrer, danske Christian Frank og lettiske Deniss Pashkevich, har besøgt København og Terroiristen op til flere gange. Et gensyn og genlyt vi altid ser frem til, og denne gang som eftermiddagskoncert.
Med 3 albumudgivelser sammen, det seneste “Yours Fatihfully” fra 2016, der modtog prisen som "årets Jazz og Blues album" i Letland, har duoen slået deres navn fast med syvtommersøm.

Deres musik er bygget op omkring Deniss Pashkevich´ lyriske udtryk, hvor han blidt fører publikum gennem de gennemkomponerede melodier og improvisatoriske passager. Dertil bidrager guitaristen Christian Frank med et uselvisk tæppe af harmonier og basgange, der er med til at skabe luft og ro i musikken. 

“Vi har siden 2010 givet koncerter på en lang række klubber og festivaler i Baltikum og i Danmark. Det absolut mindste, men også hyggeligste sted er helt sikkert her på Terroiristen. Her vender vi tilbage til mindst en gang om året og det er der en særlig grund til. Stemningen, publikum, de uhørt gode vine og den lækre mad - altsammen spiller ind og er med til at skabe den unikke koncertstemning som hver gang venter de besøgende og os”.

Vi glæder os til endnu et besøg lørdag d. 4. november 15:00 - 17:00.

Bordbestilling er en god idé.
Fri entré.

 

Se & lyt til Frank / Pashkevich Duos musik her