9. januar 2019, 17:00
Årets første Onsdagstema løber af stablen i morgen d. 9. januar. Her kan du i tankerne og med smagsløgene besøge området Sopron i det nordvestlige Ungarn, hvor Peter Wetzer holder til. I 2007 opkøbte han sine marker, i alt 2,5 hektar spredt udover 5 forskellige terroirs, hvor der bl.a. dyrkes Pinot Noir og Kékfrankos (Blaufränkisch) økologisk. Ved høst håndplukkes druerne fra samtlige marker og han benytter sig i det hele taget af en naturlig fremgangsmåde i sin kælder: spontangæring på åbne fade, minimal brug af sulfit, og filtrerer og klarer ikke sin vine.
Flaskerne trækkes op 17:00!
Vi ses!
2016 / Pinot Noir / Soproni Pinot Noir (95,-/gl)
2015 / Beldles / Soproni Kékfrankos (105,-/gl.)
2015 / Spern Steiner / Soproni Kékfrankos (115,-/gl.)
175,-/pr. smagesæt