Nytårsbobler smagning

16. december 2019, 19:30

Med nytårets komme er sæsonen for indtagelsen af boblende vine yderst præsent, og med rettet. Egentlig burde vi drikke bobler (intensivt) året rundt, for det er en spændende vintype, som fortjener, at man fordyber sig i emner som: hvor kommer de fra, hvad er de lavet på og ikke mindst, hvordan er de lavet. Spændvidden er nemlig enorm, og oplevelserne står i kø. 

Mandag d. 16. december afholder vi årets boblesmagning, en klassisk “sid-ned-drik-lyt-drik-snak-drik”-smagning med over-Terroirst Stefan Jensen og sommelier Terkel Nørgaard bag roret.

Aftenen tager dig igennem tre forskellige farver: hvid, rosé og rød, samt fra de mineralske til de frugtige bobler og fra unge vine til de lidt mere lagrede vine. Ligeledes kommer man ved smagningen igennem druer som Pinot Noir, Trebbiano, Chardonnay, Bombino, Sangiovese, Furmint, Weissburgunder samt Lambrusco Grasparossa, og lande som Italien, Ungarn, Frankrig og Østrig, ligesom vi vil stifte bekendtskab med fremstillingsmetoder som ancestrale (petnat) og champagnemetoden.
 
Efter smagning vil det være muligt at erhverve sig de forskellige vine til rigtigt gode tilbud. 

Prisen er 295 kr/deltager, som også inkluderer brød med olivenolie under smagningen. 
Da vi har begrænset plads er det først til mølle.

Aftenens program:

Ducal - Sontia NV
Pietramore - Trebbiano PetNat 2018
Divella - Blanc de Blancs 2015
Ruppert-Leroy - Cogneaux 2015
Passalacqua - Terra Rara Bombino Spumante Brut NV
TerraQuilia - San Rosé 2016
Kiralyudvar - Tokaji Pezsgö Henye 2015
Jörg Bretz - Weissburgunder Sekt 2015
TerraQuilia - Falconero di Monte Alfonoso 24

Billetter købes her!