Vinsmagning for begyndere

3. marts 2020, 19:30

Har du altid ønsket at:
- få mere ud af din vin?
- kunne sætte ord på hvad du drikker?
- vide hvorfor den smager som den gør?

Så kom og vær med tirsdag d. 3. marts fra 19:30 - 22:00, hvor vi afholder “Vinsmagning for begyndere”.

Over et par hyggelige timer vil vi smage os igennem otte vine fra forskellige lande, på forskellige druer, fra forskellige jordbunde, fremstillet på forskellige måder for at illustrere, hvorledes alle disse parametre spiller ind på vinens karakter.

Det hele handler kun om en smule smageteknik som alle (!) kan lære. Ved at tale om smagsoplevelser og sætte ord på, hvad vi smager, skærpes sanserne og evnen til at huske og skelne vinene fra hinanden.

Vi kan ikke love du vil blive vinekspert på dette korte kursus, men vi kan bringe lidt af vinsnobberiet ned på jorden, skille skidt fra kanel, og give dig nogle nemme værktøjer til at få meget mere ud af dine vine fremover.

Terroiristens vineksperter vil guide dig igennem smagningen og dele ud af deres store erfaring og viden undervejs, men deltagerne er i højere grad i centrum. Smagsoplevelser er individuelle – og på kurset deler vi vores subjektive oplevelser af vinene med hinanden og bliver alle klogere.

Smagningen koster 285 kr. og der vil blive serveret brød og olie som akkompagnement til vinene. Efter smagningen vil der være mulighed for, at købe vinene med hjem til favorable priser.

BILLETTER KAN KØBES HER!