8. november 2025, 17:30

I kraft af vores medejerskab af restaurant Harlo & Meyer, har vi nu aftalt, at restauranten leverer lækre retter til servering i Terroiristen. På Harlo & Meyer er det den fantastisk dygtige André Skjødt Andersen, som er køkkenchef. André har tidligere arbejdet på de berømte Michelin-restauranter Noma, Frederiksminde og Alouette, så manden – ja, han kan koge!
Med køkkenstilen aktuel nordisk og et udvalg af lokale råvarer i sæson af meget høj kvalitet har André skabt fire nye retter til os, som du lørdag den 8. november fra kl. 17.30 kan prøve til halv pris, hvilket betyder at fx vores svampetoast kommer til at koste sølle 75,- denne aften. Og samtidig er den perfekt at dele. Hvabehar! 
Du kan spise flg. retter på aftenen - normalpriserne er anført i ():
Græskarsuppe m. purløgsolie og crostini (125,-)
Lammepaté m. surt (95,-)
Svampetoast (150,-)
Polenta & Lammeragout (175,-) 
Alle retter kan deles med den, du har kær.
Alt, hvad du skal gøre, er at bestille bord – enten via vores hjemmeside eller på tlf. 36 90 60 40.
Angiv venligst ved bestilling antl personer og ønsket ankomst tidspunkt:
1.seating* (ankomst mellem 17.30–18.15) eller
2.seating (ankomst fra 20:00)
*(ved 1. seating har du bordet i maks. 2 timer).
Husk, at vi har begrænset plads i baren – så det er først til mølle.