10 + 1 Jubilæum

20. april 2020, 14:00

Det her er Terkel, vores sommelier, der siden en varm april dag i 2009 har arbejdet i baren og butikken - de første mange år på deltid, men siden januar 2019 har han arbejdet fuldtid både i vores vinimport Winewise og Terroiristen Vinbar & - butik. 
 
Vi skulle egentlig have kippet med flaget sidste år, da jubilæet var rundt med flotte 10 år, hvis ikke det havde været for de tre vinmesser i Norditalien, der let slørede hukommelsen. Men i år er historien en anden, messerne er aflyst (desværre), og hukommelsen er stadig nogenlunde intakt. 
 
Vi er utroligt glade for Terkels store dedikation til naturlig & terroir-baseret vin, som han i 11 år har praktiseret hos os, samtidig med sin musiker og komponistgerning med flere pladeudgivelser, turnéer og talrige koncerter, heraf en hel del hos os i Terroiristen, i ind- og udland og en enkelt, men fornem pris bag sig. Terkel er en mand med mange talenter!
 
Vi ville hellere end gerne poppe en masse lækre flasker i baren for at fejre Terkel, men da baren af gode grunde er lukket for tiden, har vi bedt ham om at samle en kasse med nogle af sine favorit vine, som du kan købe med hjem. Kassen vil bestå af highlights fra et udpluk af de producenter, han har arbejdet med hernede igennem årene og kan købes både i vores butik og i webshoppen med en særlig jubilæumsrabat.

Alessandra Divella - BDB 2015 á 265,-
(Ren Chardonnay fra Divella i Franciacorta i Lombardiet med 30 måneder på gæren).
Benjamin Zidarich - Green 2018 á 199,-
(En frisk og juicy Vitovska fra Carso nær grænsen til Slovenien).
Ezio Trinchero - Bianco 2017 á 250,-
(En orange vin på 60% Arneis & 40% Malvasia med ti dages maceration fra Agliano Terme i Asti, Piemonte).
Frank Cornelissen - Susucaru Rosato 2018 á 230,-
(Mineralsk, frisk og rank rosé på hovedsaglig Nerello Mascalese samt diverse blå & grønne sorter fra den nordlige del af Etna på Sicilien).
Le Piane - Mimmo 2015 á 210,-
(Juciy Nebbiolo + Vespolina & Croatina fra Boca området i den nordlige del af Piemonte).
Podere Le Boncie - "5” 2017 á 199,-
(Fra Toscana, nær Chianti Classico på primært Sangiovese lavet af en af de største kvindelige naturvinsmagere Giovanna Morganti).

1.205,-

(Normalt 1.353,-)