Snacks

Grønne oliven fra Sicilien 35,-
Grillede, saltede valenciamandler 40,-
Økologiske grissini fra Valdibella m. tapenade 35,-
Spanske kartoffelchips 35,-
Saucisse 35,-
Surdejsbrød med olivenolie fra Meyers Bageri 45,-
Blandede snacks (saucisse, mandler, oliven &
grissini med tapenade) 135,-

 

Tapas

Bufala, paté, charcuterie & ost serveres uden brød

Bufala mozzarella m. ansjos & citronskal 85,-
Bruschette (speck & taleggio + taleggio &
rødløgskompot eller løgcreme m. trøffel) 90,-
Lammepaté m. pickles fra Harlo & Mayer 95,-
Toast m. smør, comté & skinke 125,-
Charcuterie - fire slags 135,-
Oste - fire slags 135,-
Valdibella Caponata, siciliansk traditionel
grøntsagsret m. ristet brød, til to eller flere personerm 145,-

 

Varm mad

Maden kommer fra Harlo & Meyer, hvor kokken André, der med sin fortid på tre
michelinrestauranter, skaber retter fra bunden af lokale råvarer i sæson. I vores retter
kommer kød & grøntsager bla. fra Vibygaard, Kiselgaarden & Lilleø.


Svampetoast (en til to personer) 150,-
Polenta & lammeragout 175,-
Græskarsuppe m. purløgsolie & crostini 125,-

 

Konserves fra FANGST

Alle konserves serveres med havthornsmayo, citron, & to skiver surdejsbrød

Brislinger m. allehånde & nelliker 89,-
Blåmuslinger m. dild & fennikel eller Sild fra Norskehavet 99,-
Grillet færøsk laks eller røget regnbueørred 109,-
Hjertemuslinger 119,-

 

Spørg vores personale om allergener
Køkkenet har åbent til en time før baren lukker

-------------

Snacks

Sicilian green olives 35,-
Salted Valencia-almonds 40,-
Organic grissini from Valdibella with tapenade 35,-
Spanish potatochips 35,-
Saucisse 35,-
Sourdough bread with olive oil from Meyers Bakery 45,-
Mixed snacks (saucisse, almonds, olives & grissini
with tapenade) 135,-

 

Tapas

Bufala, paté, charcuterie & cheese comes without bread

Bufala mozzarella w. anchovies & lemon zest 85,-
Bruschette (speck & taleggio + taleggio & red onion 
compote or onion cream with truffle) 90,-
Lamb paté with pickles (by Harlo & Mayer) 95,-
Toast w. butter, comté & ham 125,-
Charcuterie (4 types) 135,-
Cheese (4 Types) 135
Valdibella Caponata, a traditional Sicilian dish,
served w. bread for two people or more 145,-

Hot Food

The food comes from Harlo & Mayer where chef André, with a background from three
michelin restaurants, creates dishes from scratch focusing on the season’s best, local
produce e.g meat & selected vegetables come from Vibygaard, Kiselgaarden & Lilleø.

Mushroom toast (1-2 people) 150,-
Polenta & lamb ragout 175,-
Pumpkin soup w. chives oil & crostini 125,-

Cans from FANGST

All cans are served with Sea buckthorn mayo, lemon, & 2 slices of bread

Sprats w. allspice & cloves 89,-
Blue mussels w. dill & fennel or Norwegian herrings 99,-
Grilled Faroe salmon or Danish freshwater trout 109,-
Cockles 119,-

 

Please ask the staff and let us know in case of allergies
The kitchen stops serving food one hour before closing

-------------

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke retter, der er skabt på lokale råvarer af meget høj kvalitet. Dette sker i samarbejde med restauranten Harlo & Meyer og deres fantastisk dygtige køkkenchef, André Skjødt Andersen, som leverer maden tilpasset vores ønsker. André har tidligere arbejdet på de berømte Michelin-restauranter Noma, Frederiksminde og Alouette, så manden – ja, han kan koge!

Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde bl.a. et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine.