Anmeldelse i Berlingske: 3 * Langhe Nebbiolo

16. oktober 2023, 12:45

Flot anmeldelse af Søren Frank i Berlingske

 

   

Søndag den 15/10 2023 anmeldte Berlingskes Søren Frank Langhe Nebbiolo fra en lang række forskellige producenter, herunder tre af vores: Nemlig Fenocchios, Nadas og én af Osvaldo Barberis' udgaver. Alle fik flotte ord med på vejen:

2021 Giacomo Fenocchio: Super lækker sag fra klassisk baroloproducent i Monforte: Elegant og åben næse med lys bærret burgundisk frugt og fløjl. Saftig og relativt rund. Fire og en halv stjerne.

2021 Giuseppe Nada: Fra barbarescomarker i Treiso, hvor frugten er en anelse mørkere, her også med lakrids. Næsen er lækkert bærret og munden ganske saftig, dog ikke uden nebbiolos karakteristiske tannin. Fire stjerner.

2021 Visat, Osvaldo Barberis: Relativt mørk sag fra Dogliani, som ellers mest er kendt for vine på dolcettodruen. Det her er dog klart nebbiolo, men mere til solbær/ribssiden end kirsebærsiden. Frugten er dejligt saftig og ikke så voldsomt tannisk, måske fordi vinen slet ikke har set træ. Fire stjerner. 

Vi kvitterer med gode tilbud på hele kasser á 6 flasker af hver af de pågældende vine. Find dem i vores webshop ved at klikke på billederne ovenfor - eller få en oversigt over alle vores Langhe Nebbiolo-vine ved at trykke her.