21. marts 2019, 18:30
D. 21. marts har vi fornemt besøg af den spansk/mexicanske sommelier Felix Chamorro, der er marts måneds WJ på Terroiristen. Med sig har han et ultra stærkt lineup af vine fra Galicien i Spanien. Vine fra tre producenter, der er de førende i den Galiciske vinrevolution!
Felix Chamorro er født i Mexico City af spank/mexicanske forældre, han har studeret i Piemonte på University of Gastronomic Sciences og arbejdede efterfølgende for Slowine Guide og Banca del Vino. Før Felix gjorde sit indtog i det danske arbejdede han hos Cascina degli Ulivi i Piemonte, og da han endelig landede i København fik han job som sommelier hos Relæ, Terroiristen og sidenhen Chefsommelier på Restaurant Brace.
Ved siden af har Chamorro også startet en import ved navn FuCo Wine, der bl.a. arbejder med vine fra Spanien & Portugal, og d. 21. marts kan du smage 9 forskellige vine fordelt på tre smagesæt, alle druerne er gamle og lokale for området og de tre producenter, Augalevada, Pradio og Cume do Avia, arbejder i to forskellige områder i Galicien, nemlig Robeira Sacra og Ribeiro.
Aftenens vinmenu:
Whites - 180,-/smagesæt
2016 Ollos de Roque, Augalevada (95,-/gl.)
2017 LRR, Fazenda Pradio (105,-/gl.)
2017 Alvariño, Cume do Avia (100,-/gl.)
Monovarietals from Ribeira Sacra - 175,-/smagesæt
2017 Tinto, Fazenda Pradio (85,-/gl.)
2017 Merenzao, Fazenda Pradio (105,-/gl.)
2017 Brancellao, Fazenda Pradio (105,-/gl.)
Ribeiro - 175,-/smagesæt
2016 Caiño Longo, Cume do Avia (100,-/gl.)
2017 Souson, Cume do Avia (100,-/gl.)
2017 2 Canotos, Cume do Avia (105,-/gl.)
Vel mødt!
(eventet opdateres siddende).