Bagom naturvins-hypen

5. marts 2019, 19:30

Bagom naturvins-hypen: Fup og fakta om og smagning af bæredygtig-, bio-, øko-, natur- og konventionelle vine

 

Tirsdag d. 5. marts slår vi dørene op til en ny smagning, der vil gå i dybden med konventionel vin, bæredygtig vin, økologisk vin, biodynamisk vin og naturvin. Smagningen vil sætte fokus på forskelighederne mellem de fem forskellige dyrknings- og vinifikationsmetoder. Smagningen vil belyse og undersøge de forskellige vines facts, karakteriska, fordele og ulemper, og be- eller afkræfte nogle af myterne og historierne om dem: Fx Naturvin er noget surt sprøjt, konventionel vin giver ondt i hovedet, økologisk vin ikke er så rent, som det giver sig ud for at være m.fl.

Selve smagningen vil omfatte fire forskellige vintyper: mousserende, hvid, orange og rødvin, hvor to flasker inden for hver type vil blive serveret parvis. Hvert par vil således indeholde to af de fem dyrknings- og vinifikationsmetoder, og fx bestå af en biodynamisk hvid imod en konventionel hvid, en økologisk mousserende op i mod en naturligt mousserende osv.

Terroiristens egne Stefan Jensen & Terkel Nørgaard vil føre an på selve aftenen, og der vil være rig lejlighed til at komme med indspark, spørgsmål og kommentarer undervejs, da diskussionen deltagerne imellem om smagsoplevelser er en væsentlig del af formålet med aftenen.

Denne unikke oplevelse koster 285 kr. og vi vil servere brød og olie til at akkompagnere vinene.

Billetter kan købes her!

Vi glæder os at smage vin med dig.