Frank Cornelissen Susucaru 2016

28. juni 2017, 17:00

 

 

Den belgiske vinbonde Frank Cornelissen, der længe har lavet nogle af de stærkeste naturvine i verden i det ikke altid lette terræn på Etna vulkanen på Sicilien, måtte sidste år meddele, at der ikke ville komme nogen Susucaru 2015. Dette var en trist nyhed, overordentligt trist. Så ikke siden slutningen af efteråret 2015 har den været på kortet. I har råbt på den, og nogen gange af os, fordi vi ikke har kunnet efterkomme den store efterspørgsel på denne vin.
Men nu er den her! Netop “landet” i DK i mandags, så derfor kører vi den i dag onsdag d. 28. juni mlm. 17:00-23:00 som Onsdagstema.

Susucaru er en af de bedste roséer, vi nogensinde har smagt, og den står som et fyrtårn blandt de mange gode roséer i Terroiristen. Lavet på en blanding af grønne og blå druer, som gæres sammen, hvor Nerello Mascalese, Moscadella, Insolia og Malvasia er mest benyttet. Resultatet er en kombination af roséens saftige, letdrikkelige karakter og stor mineralsk dybde og længde, som leder tankerne i retning af sprød, rød Jura.

Kom og få dine abstinenser tilfredsstillet. I aften fejrer vi Susucaruens tilbagekomst på hylderne med disse særpriser:

75,-/gl. (normalt 100,-)
375,-/fl. (normalt 500,-)
225,-/to go

Vel mødt!