WJ Bo Bratlann fra Amass

27. april 2017, 18:30

Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med Bo Bratlann, sommelier og restaurantchef på en af byens bedste, innovative restauranter, Amass (http://amassrestaurant.com/).
Bo er en stor elsker af naturlige vine og har arbejdet med dem på både Radio, Noma og altså nu Amass, hvor blandt andre vores vine fra Cornelissen og Paolo Bea udgør en del af kernekortet. Vi havde fornøjelsen af at besøge Cornelissen sammen med Bo i vinter (se billedet), og i forlængelse heraf opstod idéen om at lade Bo være gæste-WJ i Terroiristen.
Torsdag den 27/4 kommer Bo således forbi Terroiristen for at være aftenens Wine Jockey. Vi har bedt ham om at sammensætte tre smagesæt med egne favoritter, der ser således ud:

Sicilien – smagesæt 180,-
Bosco Falcorneria, Falco Peregrino 2015
Frank Cornelissen, Munjebel Rosso 2015
Valdibella, Ágape 2015

Paolo Bea – smagesæt 275 ,-
Arboreus 2010
Montefalco Rosso Riserva 1999
Sagrantino 1998

Piemonte – smagesæt 205,-
Casina degli Ulivi, Vigna Pinolo, Dolcetto 2011
Casina degli Ulivi, Montemarino, Cortese 2011
Tenuta Grillo, Pratoasciutto Dolcetto 2005

Vel mødt torsdag d. 27. april 18:30-23:00.