Anmeldelse: ARPEPE i Berlingske & Gastro

28. oktober 2022, 10:00

Anmeldelser!

ARPEPE i Søren Franks Vinkælder & Gastro

Både Søren Frank (Berlingske) og René Langdahl Jørgensen (Gastro) er faldet pladask for ARPEPEs nebbiolo-vine fra Valtellina i Lombardiet. 

ARPEPE, som de blot skrives nu er en af de, ja, hvis ikke DEN dygtigste klippeklatrervinmager i Valtellina” skriver René Langdahl Jørgensen (RLJ) i det nyeste nummer af Gastro, og i gårsdagens program af podcasten Søren Franks Vinkælder er Søren Frank (SF) helt enig “Arpepe … det er dem der er det store navn”.

Begge har smagt Grumello Rocca di Piro 2017, om hvilken SF udbryder lidt tungere noter, lidt mere tørret frugt. fantastisk til mad” og drømmer om god pasta med salsiccia sauce til. For RLJ falder denne samt Rosso di Valtellina 2020 vine utrolig godt i hans smag. Om Grumelloen : "mere medicinsk og mere i retning af senga sengana jordbær, en stil, der burde ramme tidens tone. Den rammer i hvert fald min tone.” “Fremragende tørstslukkerudgave af nebbiolo, betydeligt slankere end udgaverne nede fra Langhe”.

Du kan lige nu spare 195,- ved køb af 6 flasker Grumello Rocca di Piro 2017 og 156,- ved køb af 6 flasker Rosso di Valtellina 2020. 

Læs mere og køb vinene i vores webshop. 

Læs mere om ArPePe her