Terroiristen webshop

js slider

Tilbud og særlige produkter

SUSUCARU ROSATO 2020 & MUNJEBEL BIANCO 2019 ER LANDET!

Belgieren over dem alle, Frank Cornelissen, har netop frigivet dit svar på de to perfekte vine til sommeren - SUSUCARU ROSATO 2020 & MUNJEBEL BIANCO 2019.

Peter Wetzer

Nyt fra mesteren af Kékfrankos, Peter Wetzer i Sopron, Ungarn. Vi har fået hele fire Kékfrankos, hvor tre af dem er enkeltmarksvine samt hans skønne Pinot Noir, hjem fra Wetzer 2,5 hk. marker nær grænsen til Ungarn.

Brunello 2016 - 5 1/2 stjerne i Berlingske

Sasso di Soles Brunello 2016 får 5 1/2 stjerner af Søren Frank.

Nye friske vine fra Matic Wines i Slovenien

Netop hjemkommet - 4 nye friske og saftige vine til foråret og sommeren. 3 orange på Kerner, Muscat og Pinot Gris, samt en rød på Frankovka (Blaufränkisch). 

NYT HUS FRA GEORGIEN - DEL 2

Mød VELLINO - vores anden nye producent fra Kakheti i Georgien, ejet og drevet af Beka Jimsheladze, hvis familie har lavet naturvin i flere århundrede.

NYT HUS FRA GEORGIEN - DEL 1

Mød 8millennium - én af vores to nye producenter fra Georgien, drevet af familien Svanidze med de to brødre Zaza og Irakli i front.

Nye årgange fra Osvaldo Barberis

Fra Dogliani i Piemonte holder Osvaldo Barberis til blandt marker med Nascetta, Dolcetto & Nebbiolo. Vi har fået den nye årgang 2019 hjem af Ani, Avri & Visat.

Nye vine, pasta & olivenolie fra Paolo Bea

Fra umbriske Paolo & Giampiero Bea har vi fået deres nye vine, pasta & olivenolie hjem.

Le Piane fra Boca

Bianko 2019, Maggiorina 2019 & mægtige Boca 2016 fra Le Piane i Alto Piemonte er landet i webshoppen.

5 stjerner til Susucaru Rosso & Munjebel Rosso PA

Berlingske Søren Frank har givet Frank Cornelissens Susucaro Rosso 2019 & Munjebel Rosso PA 2017 5/6 stjerner. 

Find din Naturvin i Terroiristens Web-butik

Her finder du alle vores naturvine, økologiske og biodynamiske vine med aftryk af dyrkningsstedets terroir. Vine, som er fremstillet med omhu af små producenter i en række fortrinsvis europæiske lande med et fokus på Italien, Slovenien, Ungarn, Serbien, Slovakiet, Østrig, Bulgarien og Tjekkiet med en lille afstikker til Chile. 

På denne side præsenterer vi løbende nyheder og tilbud. Er du på udkig efter vine fra specifikke områder eller producenter, så gå videre til den samlede oversigt over vores vine, hvor du kan foretage en søgning efter det ønskede.

Gå til oversigten over alle vine her.